Аксесуар, що змінює усе. Як обрати іміджеві окуляри?

Давно минули ті часи, коли окуляри вважалися символом зациклених на навчанні або невпевнених в собі людей. Сьогодні окуляри — важлива частина нашого образу. Вони можуть виразити ваш стиль, підкреслити індивідуальність.

Іміджеві окуляри — це не просто аксесуар, а своєрідний вайб, який ми створюємо. Вони можуть змінити ваш настрій, підкреслити особистість та допомогти виразити себе. І навіть якщо ви не потребуєте корекції зору, окуляри без діоптрій можуть бути вашим стильним доповненням.

іміджеві окуляри

Окуляри іміджеві: в чому їх переваги та як вибрати?

Окуляри іміджеві використовуються як модний аксесуар для створення унікального образу, який підкреслює індивідуальність. Вони можуть візуально підкреслити переваги обличчя та приховати недоліки, змінюючи сприйняття овалу та інших рис. Окуляри не для зору часто мають лінзи без діоптрій, які не змінюють розмір предметів. Вони не зменшують і не збільшують їх, а передають натуральну величину.

Пропонуємо вашій увазі ключові поради з вибору оправи, яка підкреслить ваш стиль та обличчя:

() Вираження індивідуальності. Вибирайте іміджеві прозорі окуляри, що доповнять ваш образ у будь-якому стилі одягу.
() Гармонізація зовнішності. Оправа повинна згладжувати недоліки зовнішності, наприклад, візуально приховати велике підборіддя чи ніс. Якщо у вас кругле обличчя, то підійдуть моделі з геометричними формами — прямокутні, квадратні, а також оправи з вираженими кутами (лисички, авіатори) Якщо ж квадратне — оправи з круглими або овальними формами. Для прямокутного обличчя ідеальним рішенням стануть великі, масивні окуляри. А для трикутного — моделі, в яких верхня частина більш виражена, ніж нижня.

Дотримуйтесь загальноприйнятих правил підбору оправи, але пам’ятайте, що остаточний вибір — за вами. Важливо обрати те, що вам подобається та відповідає вашому стилю. Будьте сміливі та творчі у виборі окулярів з прозорим склом!

іміджеві окуляри купити

Іміджеві окуляри купити в (У Дужках) — вигідне рішення для вас

Купити іміджеві окуляри ви можете офлайн або в онлайн-режимі в нашій оптиці U DUZHKAH. Тут на вас чекає широкий асортимент моделей від відомих брендів: MARIO ROSSI, POLAROID, BOLON, FERUCCI, GANT, LA STELLA та ін. Вони виготовлені з якісних матеріалів, що забезпечать довгий термін служби та комфорт. У разі потреби наші досвідчені спеціалісти допоможуть вам з вибором.

 

Переглянути бренди

 

Оптика Тернополя (У Дужках) знаходиться за адресою вул. Руська 11. Завітайте, щоб особисто побачити модель, яка вам сподобалась. Крім того, у нас можна купити брендові окуляри зі швидкою доставкою по Україні «Новою Поштою» з можливістю примірки. Мультибрендова оптика (У Дужках) — окуляри, що додадуть родзинку у ваш лук!

keyboard_arrow_up