Коротка історія легендарного бренду окуляр RAY BAN

Бренд Ray Ban має багату історію та культурну спадщину, й залишається лідером у галузі сонцезахисних окулярів. Він створений у 1936 році компанією Bausch & Lomb. Окуляри цього виробника в усьому світі досі вважаються найякіснішими та найпопулярнішими. У цій статті ми розкажемо вам цікаві факти з Ray Ban історії.

сонцезахисні окуляри ray ban в у дужках

Окуляри Ray Ban: цікаві факти

Історія бренду Ray Ban почалась завдяки тому, що американським пілотам були необхідні високоякісні окуляри, що надійно захищали б очі від яскравих відблисків. Тому були створені окуляри із зеленими лінзами, які затримували ультрафіолетові та інфрачервоні промені, а також забезпечували високу чіткість зору. Такі моделі були настільки популярними, що вже через кілька років їх адаптували для звичайних користувачів.

У 1936 році компанія Bausch & Lomb представила клієнтам першу, призначену для серійного виробництва, модель сонцезахисних окулярів, яка мала назву Anti-Glare. Ray-Ban. Наступного року була зареєстрована в Бюро патентів та торгових найменувань США назва Ray-Ban. У 1938 році до окулярів було додано ударостійке скло. У 1952 відбувся справжній переворот в історії розвитку бренду Рей Бен: компанія Bausch & Lomb розробила нейтральні лінзи зі значним коефіцієнтом поглинання світла.

купити сонячні окуляри ray ban в у дужкахкупити окуляри рей бен удужках

У 1999 році компанія Bausch & Lomb продала бренд Ray-Ban іншій – назва якої Luxottica Group, яка продовжила його розвивати. У 2007 році виробник запустив Ray-Ban Youth – колекцію окулярів із діоптріями для дітей віком від восьми до дванадцяти років. Ця колекція мала гіпоалергенні титанові оправи з яскравими кольорами та міцними шарнірними петлями. У 2009 році Luxottica Group випустила колекцію Ray-Ban Tech, до якої входила лінійка Carbon Fibre. Це міцні та легкі варіанти, які мали поляризоване скло з полікарбонату або кришталю. У 2010-ті роки на сайті бренду з’явилася можливість налаштувати та придбати індивідуальні пари. Покупці могли самостійно вибирати колір оправи, скла та інші опції.

Обери свої рей бени

Сонцезахисні окуляри Ray Ban часто можна побачити у різних знаменитостей. Їх носять такі зірки: Ріанна, Бред Пітт, Мадонна, Роберт Паттінсон, Леонардо Ді Капріо та інші.

Де вам краще купити окуляри Рей Бен?

Оптика (У ДУЖКАХ) – місце, де ви можете купити окуляри Ray Ban, а також моделі інших виробників (Enni Marco, GUESS, MARIO ROSSI, POLAROID, BOLON) за вигідними цінами. Це високоякісна сертифікована продукція, яка відповідає сучасним модним тенденціям. Замовити окуляри Рей Бен оригінал можна кількома способами:

() на нашому сайті uduzhkah.com.ua в онлайн-режимі, зробивши всього кілька кліків;
() за номером +380674093772;
() в соціальних мережах Instagram та Facebook.

Доставка по Україні та світі здійснюється «УкрПоштою» та «Новою Поштою». Оплатити замовлення можна на сайті або ж оформити післяплату. Доступний обмін та повернення протягом 14 днів. Крім того, покупці можуть завітати в наш офлайн-магазин та приміряти окуляри авіатори та інші моделі в Тернополі. Оптика (У Дужках) – надійність та висока якість для всіх покупців!

keyboard_arrow_up