Найгірше, що ти можеш зробити для своїх очей, це одягнути їх у несправжні окуляри

Наскільки ви любите себе? Як часто ви задоволені власним вибором? Скільки ви готові витратити на себе, скажімо, на покупку взуття, сумочок чи сонцезахисних окулярів? Чи має для вас значення оригінал?

Якщо ви читаєте цю статтю, отже відповіді на всі запитання позитивні. Ви любите себе! Для вас має велике значення якість та оригінальність тої чи іншої речі і тільки ви відповідаєте за правильність свого вибору - вибору бути оригіналом!

сонцезахисні окуляри

Чи замислювались ви про шкоду неякісних, неоригінальних сонцезахисних окулярів? Вибірка опитуваних спеціалістами брендової оптики У Дужках свідчить про те, що ні! Більшість людей навіть не задумується над тим, що копія, а отже плагіат, не гарантують надійного захисту від шкідливих ультрафіолетових променів.

 Вчені довели, що у теплу пору року ( з квітня до вересня) у полудень, шкідливість ультрафіолетових променів більша, ніж у холодну. А перебування під прямими сонячними променями без сонцезахисних окулярів або ж у репліці відомого бренду, не захищає ваші очі від пошкоджень. 

Чому ж носити брендові окуляри так важливо? Найперше, всі поважаючі себе відомі бренди дотримуються усіх вимог та норм виготовлення лінз для сонцезахисних окулярів! А кожна пара окулярів відомого бренду проходить сертифікацію на якість, а отже на безпечність для ваших очей.

Носячи навіть дорогу репліку відомого бренду, у вас складається хибне відчуття захищеності, адже коли ви одягаєте сонцезахисні окуляри зіниці вашого ока розширюються, а отже більше потрапляють до них ультрафіолетові промені. А від так репліки не захищають, а навпаки мають зворотній ефект. А тепер запитайте себе: скільки коштує ваш захист? Скільки коштує ваша безпека та комфорт? 

 

Сонцезахисні окуляри від У Дужках. Історія Наталі її окулярів від Enni Marco

enni marko

Довгий час Наталя вважала ірраціональною покупку одних оригінальних брендових окулярів, замість 3 чи 4 пар реплік. Та, відвідавши свого окуліста, який почав бити на сполох, говорячи дівчині про те, що у неї з’явилися пігментні плями в очах, поставило Наталю перед вибором: ціна чи здоров’я. Тоді відбулось перше знайомство Наталі і з оригінальними сонцезахисними окулярами Enni Marco в оптиці У Дужках. Надійний захист очей цих сонцезахисних окулярів був обрамлений плавними лініями, котрі нагадували мости Венеції і заворожували погляди оточуючих.

 

Купити брендові окуляри від сонця - тренд на справжність

Якщо ви обираєте справжність, для вас важливо що пише на дужках ваших окулярів, тоді оптика брендів У Дужках радо пропонує вам розмаїття світових брендів у сфері оптики. Купити брендові окуляри У Дужках легко і просто, для цього ви можете переглянути асортимент на нашому сайті або ж завітати до нашого магазину.

 Тримаючи в руках оригінал, ви більше ніколи не захочете повернутись до реплік! Адже найгірше, що ви можете зробити для своїх очей - це одягнути несправжні окуляри. Будьте справжні - будьте У Дужках!

keyboard_arrow_up