Не дивись на інших, дивись на сонце! У новеньких сонцезахисних окулярах від (У Дужках)

Ми в оптиці (У Дужках) цінуємо вашу індивідуальність та нестандартність. Саме тому, у нас ви можете знайти сонячні окуляри різноманітних форм: восьмигранні, шестигранні, круглі, панто, овальні, квадратні, прямокутні, котяче око, нестандартні. Ми хочемо, що ви також турбувалися про себе та не забували, що сонцезахисні окуляри – це, в першу чергу, надійний захист для ваших очей. Адже головне ваше завдання контролювати свій зір та берегти його.

окуляри сонцезахисні чому ними варто користуватися 

Окуляри сонцезахисні: чому ними варто користуватися?

Завжди варто пам’ятати, що сонячні промені небезпечні для нашої шкіри, очей та й для всього організму в цілому. Ультрафіолетове випромінювання негативно впливає на кришталик і сітківку очей, викликаючи катаракту, опіки, дистрофію та навіть рак. Багато проблем, які виникають у нас в похилому віці, це результат відсутності бажання купити окуляри від сонця в молодості, оскільки непомітні мікротравми очей, накопичуючись дають відчутний негативний ефект тільки через багато років.

Деякі люди впевнені в тому, що ультрафіолет негативно впливає на нас лише в яскравий літній день. Однак спеціалісти попереджають: найбільшу його порцію людина отримує саме в вранці та ввечері, коли промені розташовані на рівні очей. Тому всі люди, котрі тривалий час перебувають на відкритій місцевості, зобов'язані подбати про захист своїх очей. І чим якісніший буде цей захист, тим краще будуть відчувати себе ваші органи зору. Отож, головні функції якісних сонцезахисних окулярів – захист від:

  1. УФ-випромінювання;
  2. яскравого світла;
  3. механічних пошкоджень;
  4. відблисків.

При виборі моделі потрібно звернути увагу на те, щоб окуляри підходили до вашого типу обличчя та відповідали вашому іміджу, індивідуальним особливостям. Крім того, окуляри повинні максимально близько прилягати до обличчя, не мати великих проміжків, але водночас не торкатися вій, щоб сонячне світло не потрапляло до очей з боків.

Вибираючи колір лінз, враховуйте, що оптимальний варіант – сірі або коричневі. Водіям спеціалісти рекомендують купувати окуляри з жовтими лінзами – вони знімають напругу та покращують сприйняття навколишнього простору. Зелені лінзи забезпечують хорошу контрастність та захищають від УФ та ІЧ-променів. А помаранчеві – нейтралізують сліпучу дію яскравого світла в ночі. Потурбуйтесь про здоров’я своїх очей вже зараз, виберіть свої ідеальні окуляри, враховуючи наші рекомендації!

Обери свій бренд окулярів

Які ви можете купити брендові сонцезахисні окуляри на сайті uduzhkah.com.ua?

які ви можете купити брендові сонцезахисні окуляри на сайті uduzhkah.com.ua?

Брендові сонцезахисні окуляри від оптики Тернополя У Дужках – це не тільки надійний захист, а ще хороша можливість створити стильний образ, проявити себе. Наш магазин пропонує вам купити сонцезахисні окуляри, що відповідають європейським стандартам якості. Каталог наповнений сонцезахисними окулярами брендів: VOGUE, RAY BAN, IC! BERLIN, DOLCE&GABBANA. Вони забезпечать вашим очам комфорт при яскравому сонці, зменшуючи видиме світло. Наша оптика пропонує вам:

  1. великий вибір моделей;
  2. консультацію професійного офтальмолога;
  3. гарантію якості;
  4. доставку по Україні та світі.

У нас кожен клієнт може купити окуляри сонцезахисні не лише для підкреслення стилю, елегантності, а й для здоров’я органів зору!

keyboard_arrow_up