Окуляри MARIO ROSSI для тих, хто цінує стиль та якість

Сонцезахисні окуляри MARIO ROSSI – більше, ніж просто стильний аксесуар. Це справжнє мистецтво, яке поєднує італійську елегантність, сучасні технології та високу якість. Кожна модель має свою родзинку, в якій враховані світові модні тренди та смаки покупців. Якщо ви хочете вигідно купити окуляри Mario Rossi, то ласкаво просимо в оптику Тернополя (У Дужках).

Mario Rossi оправа: особливості та переваги

MARIO ROSSI бренд, який не просто слідує моді, а формує її. Колекції з італійським дизайном ідеально підходять для людей, що мають виражене почуття стилю, а також для цінителів високої якості. Продукція цього відомого бренду покладається на 4 основні стилі: Casual, Classic, Fashion, а також Sport. Кожен стиль має свої особливості, але всі вони втілюють у собі дух бренду.

інтернет-магазин брендових окулярів у дужках

Окуляри Маріо Россі виготовлені з високоякісних матеріалів, тому забезпечують максимальний захист та комфорт для очей. В них сучасні технології та форми вдало поєднуються з яскравими кольоровими рішеннями та фірмовими елементами декору.

Металеві елементи окулярів «Маріо Россі» виготовлені з мідно-нікелевого сплаву, який відрізняється міцністю, легкістю, стійкістю до корозії, гнучкістю та пружністю. Крім того, частини з металу надійно захищені за допомогою гальванічного покриття. 

Перейти до товарів

Пластикові елементи зроблені з гіпоалергенного матеріалу. Полімерні лінзи в окулярах використовуються з високим рівнем захисту від УФ-променів. Вони відповідають міжнародним стандартам якості та безпеки. Більша частина моделей кожного року випускається з поляризованими лінзами, які значно підвищують зоровий комфорт в умовах екстремальної освітленості.

Чому вам варто купити окуляри сонцезахисні в оптиці uduzhkah.com.ua?

Онлайн-оптика (У ДУЖКАХ) – це ваша можливість купити брендові сонцезахисні окуляри за демократичними цінами. В онлайн-каталозі представлений широкий вибір форм та кольорів, тому кожен покупець зможе знайти для себе найкраще рішення. У нас ви можете не тільки Mario Rossi окуляри купити, а й BLANCIA, ARMANI EXCHANGE, ANA HICKMANN, BOLON, BULGET, DESPADA, DOLCE & GABBANA, VOGUE тощо. В асортименті доступна тільки якісна та оригінальна продукція. Наші досвідчені консультанти завжди допоможуть підібрати ідеальний варіант для вас. Купити окуляри сонцезахисні у нашому магазині – означає отримати:

() надійний захист від ультрафіолетових променів;
() швидку доставку по Україні: до відділення «Нової Пошти» або ж кур’єром, а також через оператора «Укрпошти»;
() можливість підібрати необхідний аксесуар в онлайн-режимі з доставкою та можливістю примірки;
() можливість доставки в будь-який куточок світу;
() безкоштовну доставку для військових Збройних Сил України;
() можливість повернути гроші або обміняти товар протягом 14 днів відповідно до чинного законодавства.
купити сонцезахисні окуляри mario rossi

Щоб зробити покупку максимально вигідною, уважно слідкуйте за акціями та знижками на нашому сайті й на сторінці в Instagram! U Duzhkah – тут кожен обов’язково знайде для себе щось цікаве!

 
keyboard_arrow_up