Поради по грамотному підбору оправи за типом обличчя від оптики У дужках

Сьогодні окуляри вже стали елементом стилю, адже їх носять не лише при проблемах із зором, а просто як аксесуар. Іміджеві окуляри здатні підняти настрій та доповнити будь-який лук, зробивши його по-справжньому вишуканим і незабутнім. Цей аксесуар підбирають, щоб отримати ідеально збалансований, завершений образ в будь-якому стилі. Окуляри іміджеві – досить універсальна деталь гардеробу. Вони доповнюють як офісний лук, так і одяг в повсякденному стилі. Однак потрібно знати, як правильно підібрати оправу для окулярів, аби вони вигідно підкреслили ваші кращі риси обличчя.

поради по грамотному підбору оправи за типом обличчя від оптики У дужках

Як підібрати оправу для окулярів: корисні поради від експертів онлайн-магазину uduzhkah.com.ua

Вибір окулярів часто займає багато часу, оскільки аксесуар повинен гармонійно поєднуватися із кольором шкіри, очей, волосся та звичайно ж типом обличчя людини. Визначити свій тип обличчя можна візуально. Для цього вам необхідно стоячи близько до дзеркала обвести максимально точно контур свого обличчя на дзеркальній поверхні. Потім зробіть крок назад та подивіться на отриманий результат. Також для визначення форми обличчя в мережі інтернет є спеціальні тести. Відповівши на кілька нескладних питань в онлайн-режимі, ви отримаєте бажаний результат. Після визначення свого типу – овальне, кругле, квадратне, трикутне, ромбоподібне чи витягнуте – можете почати вибирати окуляри для іміджу.

брендові оправи для окулярів в оптиці (у дужках) – асортимент, що вражає своїм розмаїттям

Не знаєте, як підібрати окуляри по формі обличчя, щоб вони гармонійно виглядали та підкреслювали його природну красу? Відповідь на це питання досить проста – варто запам’ятати, що для:

  1. круглої форми підходять прямокутні, квадратні моделі, котяче око, авіатори, вайфарери;
  2. овальної – прямокутні, круглі варіанти, восьмигранні, авіатори, лисички;
  3. квадратної – вайфарери, панто, прямокутні, овальні, котяче око;
  4. трикутної – cat eye, панто, wayfarer, овальні, восьмигранні, шестигранні;
  5. витягнутої – квадратні, круглі, прямокутні, нестандартні;
  6. ромбоподібної – шестигранні, квадратні, cat eye.

Також при виборі модного аксесуара слід враховувати ваші індивідуальні смакові уподобання. Дотримуйтесь наших рекомендацій по підбору окулярів по формі обличчя, аби ловити захоплені погляди перехожих.

КАТАЛОГ

Брендові оправи для окулярів в оптиці (У Дужках) – асортимент, що вражає своїм розмаїттям

Серед величезного асортименту в українському інтернет-магазині У Дужках в Тернополі, ви зможете вибрати та купити іміджеві окуляри, які збалансують ваші риси обличчя, зможуть виокремити вас із натовпу. В онлайн-каталозі представлені моделі різних кольорів від люксових світових виробників: VOGUE, RAY BAN, IC! BERLIN, DOLCE&GABBANA та ін. Оправа може бути металевою, пластиковою або комбінованою. Брендові аксесуари створені зі зносостійких матеріалів з якісною фурнітурою, тому прослужать максимально довго.

Звертайтеся до нас, адже в онлайн-оптиці У Дужках вам завжди допоможуть та проконсультують. Якщо цінуєте якість та стиль, заходьте на примірку до нашого магазину в Тернополі або замовляйте товари на сайті. Купити окуляри для іміджу у нас – означає отримати стильний елемент образу, який буде гармоніювати з вашою зовнішністю. Ця деталь здатна зробити ваш look ще більш модним та елегантним.

keyboard_arrow_up