Створюй образи з легендарного фільму «Сніданок у Тіффані» з окулярами Ray-Ban

Фільм «Сніданок у Тіффані» – один із найвідоміших і найулюбленіших для багатьох людей по всьому світу. Його головна героїня – Голлі Голайтлі, яку зіграла неперевершена актриса Одрі Хепберн, стала справжньою іконою стилю та краси. Її образи в фільмі досі залишаються актуальними й надихають велику кількість модників та модниць. А найбільш впізнаваним елементом її гардеробу стали сонцезахисні окуляри Ray Ban.

окуляри ray ban в інтернет-магазині у дужках

Як створити образи з відомого фільму «Сніданок у Тіффані», використовуючи окуляри Рей Бен?

Ray Ban окуляри – класика, яка ніколи не виходить із моди. Вони пасують до будь-якого стилю та образу, надаючи їм шарму та витонченості. Ці модні аксесуари можна поєднувати з різними елементами гардеробу, створюючи свої власні версії образу Голлі Голайтлі. Топ-3 варіанти стильних луків:

() Сукня-футляр чорного кольору з великим білим кольє на шиї, мінімалістичними сережками та атласними рукавичками до ліктя. Додайте Рей Бен окуляри JUSTINчорного кольору з матовою оправою, й ви будете виглядати елегантно та розкішно.
() Бежевий укорочений светр та чорні брюки. Якщо додати окуляри Ray-Ban JACK у золотому кольорі з круглими лінзами, то лук стане стильним та сучасним.
() Яскраво рожева шовкова коктейльна сукня з бантом на талії та такого ж відтінку туфлі з гострим носком. Це святковий аутфіт, до якого можна додати модель окулярів Liteforce із вдалим поєднанням чорного та бронзового кольорів, щоб мати чарівний та жіночний вигляд.

Як бачите, сонцезахисні окуляри Ray Ban – це ідеальний аксесуар для створення різноманітних образів. Вони допоможуть вам виразити свою індивідуальність та підкреслити витончений смак.

Обери свою модель

Хто носить Ray Ban та чому зірки обирають саме їх?

Окуляри бренду «Рей-Бен» люблять носити такі знаменитості, як Леонардо Ді Капріо, Роберт Паттінсон, Ліндсі Лохан, Дженніфер Еністон, Жан-Клод Ван Дамм. Вони завоювали любов багатьох зірок завдяки своїй універсальності, високій якості та витонченому дизайну. Купити очки Рей Бен – означає отримати стильні, міцні та легкі аксесуари, що додадуть шарму, загадковості та харизми. Вони виготовлені з надійних матеріалів, що забезпечують довговічність виробів та стійкість до подряпин.

купити сонячні окуляри ray ban в у дужкахкупити окуляри рей бен удужках

Якщо ви теж хочете окуляри Ray Ban купити, то це можна зробити в оптиці (U DUZHKAH). В онлайн-каталозі представлена сертифікована оригінальна продукція, яка допоможе вам експериментувати, створюючи різноманітні аутфіти.

Магазин (У Дужках) пропонує широкий вибір кольорів, форм та розмірів моделей, які пасують до різних типів обличчя. Тут ви знайдете окуляри для ділової зустрічі, романтичного побачення та повсякденного використання.

Купити окуляри Ray Ban можна зі зручною доставкою по Україні та світі «УкрПоштою» чи «Новою поштою». Ви можете вибрати зручний для себе варіант та забрати своє замовлення в найближчому відділенні компанії-перевізника. Оплата можлива двома способами: на сайті або ж при отриманні. Онлайн-оптика uduzhkah.com.ua – широкий асортимент, професійні консультації та бездоганний стиль продукції!

 
keyboard_arrow_up