Типи оправ, як вони опишуть ваш характер

Як часто ви бачили у магазинах оптики людей, котрі довго приміряють декілька оправ, вагаючись із вибором? Авіатори, Вайфери, окуляри котяче око, броулайнери, монолінзові окуляри - від розмаїття асортименту в оптиці У Дужках голова навіть у знавця окулярів може піти обертом. То як обрати?

Адже окуляри, окрім своєї захисної та коригуючої властивості, відіграють неабияку роль у доповнені того чи іншого образу. Оправи для окулярів для зору відображають характер людини, показують внутрішнє Я всім оточуючим. Як правильно обрати оправу для окулярів для зору? 

підібрати оправу

Консультанти брендової оптики У Дужках знають відповідь на це питання. Коли мова іде про пошук ідеальної оправи для окулярів, досвідчені консультанти або окулісти відразу можуть визначити, яка оправа підійде саме цьому клієнту лише глянувши на овал обличчя.

Немалу роль у виборі оправи для окулярів жінок та чоловіків має характер особистості. 

 

Брендові оправи для окулярів та їх типи

Загалом консультанти оптики У Дужках неформально поділяють усіх клієнтів, котрі прийшли по окуляри для зору чи сонцезахисні окуляри на 2 типи:

  • «Невидимі окуляри» - такі окуляри малопомітні на обличчі, не роблять на собі яскравого акценту та не привертають зайвої уваги оточуючих. Вони максимально гармонійно співзвучні із овалом обличчя клієнта, формою зачіски, кольором шкіри та волосся.
  • «Модний тренд» - володарі цього типу окулярів, роблять значний акцент на модні течії того чи іншого сезону. Окуляри розглядають як персоналізований штрих у своєму модному образі.

брендова оправа

Усім відомим брендам добре відомий поділ вподобань людей, котрим потрібні окуляри. Тому у своїх колекціях вони враховують побажання клієнтів, та випускають однакову кількість і того і іншого виду.

Якщо з першим типом власників «невидимих окуляри» все зрозуміло (вони розглядають самі окуляри лише як засіб для корекції зору або захист від ультрафіолетових променів), то власники 2-го типу - це завдання із зірочкою. 

Тут можна виокремити 3 підгрупи:

  1. «Ікона стилю» - завдяки модним тенденціям власники цього типу, маючи декілька пар окулярів, показують світу чого вони варті: свій темперамент, характер та стиль життя. Окуляри для таких людей - це зовнішній модний паспорт внутрішніх бажань. А одягають окуляри такі люди відповідно до настрою, випадку та погоди. До того ж вони не бояться експериментувати і вважають себе модними експертами.
  2. «Бренд - понад усе» - коли такі люди обирають окуляри, для них має значення, що пише на оправі для окулярів. Зазвичай вони носять тільки окуляри відомих брендів. Ціна виправдовує якість дизайнерських окулярів для зору і цей тип людей це розуміє.
  3. «Окуляри без корекції зору» - в оптиці У Дужках ви знайдете чимало якісних окулярів, котрі імітують окуляри для корекції зору. Такий модний аксесуар став трендом останніх декількох років.

замовити оправу

Купити брендову оправу для впевнених людей

Купуючи брендову оправу перш за все ви маєте звертати увагу на власні вподобання та овал вашого лиця. Немає значення чи носити окуляри авіатори чи окуляри-вайфери, головне, щоб вони приносили вам задоволення та відчуття комфорту. Оптика У Дужках Тернопіль дарує впевненість та комфорт через оправи окулярів для зору та сонцезахисних окулярів. Ми знаємо як підібрати брендову оправу саме для вас! Аби ви були яскраві, стильні та впевнені у собі.

keyboard_arrow_up