УДужках - компанія, яка подарує впевненість, через любов до себе. Просто обери свої, найкращі окуляри!

Оптика У Дужках Тернопіль була створена не для продажу окулярів та діагностики вад зору - це занадто просто, до того ж оптик у Тернополі вистачає. Оптика У Дужках - це той бренд люксової оптики який додає вам впевненості. Як?

Ми знаємо, що ви вже прекрасні: з ластовинням та рудим волоссям, з далекозорістю та невеликого росту, з кругленькими щічками та формами далекими від модельних стандартів - ви неповторні у своїх особливостях, а завдання оптики (У Дужках) нагадати вам про це.

Бренд У Дужках закликає вас ЦІНУЙТЕ СЕБЕ В СОБІ і ми вам в цьому допоможемо. 

Кожному з нас властива, бодай трохи, але невпевненість. Пов’язано це з особливостями нашого тіла чи натури, немає значення. Та невпевненість, як іржа по трохи роз'їдає вашу самооцінку, не даючи бачити світ в деталях та насолоджуватись собою у цьому світі. 

У Дужках - це компанія, що проливає світло на ваші особливості і вони (ці особливості) сяють у всій своїй красі. Уміння перетворити мінус (недолік, особливість) на плюс (перевагу, родзинку образу) - наш джокер для кожного з вас.

 

Люксова оптика Тернопіль, з нами ти вільний бути іншим 

Хто знає якою має бути краса? Хто визначив норми та догми прекрасного? І чи є той ідеал краси насправді? Ми переконанні, що ні. Ви вже прекрасні, бо ви інші. А з окулярами для зору від У Дужках ви це побачите, та ще й доведете іншим. Те, що ви вважаєте недоліком, є вашою перевагою, тому не соромтесь цього! Ваша далекозорість (або інша особливість зору, що потребує корекції за рахунок окулярів для зору) - це ваша перевага, не бійтесь транслювати її через круто підібрані брендові окуляри від оптики У Дужках. 

У Дужках - це сім‘я, а наші клієнти є частинки одного цілого. Нас легко впізнати - ми йдемо з високо піднятою головою, викликаючи захоплення у оточуючих, бо ми У Дужках! Хочеш з нами? Тоді завітайте до оптики У Дужках та переконайтесь: ваша іншість - це ваша перевага, а не недолік!

 

Брендові окуляри УДужках задають ваш стиль життя

На полицях бренду У Дужках ви знайдете розмаїття окулярів для зору, лінз для зору, сонцезахисних окулярів, комп’ютерних окулярів та брендових оправ як відомих брендів, так і простих, але якісних виробників, котрі мають відповідну сертифікацію.

Якщо ваш стиль життя невід’ємно пов’язаний із топовими брендами, тоді оптика У Дужках - це те місце, де ви знайдете якість, стиль та комфорт в окулярах та оправах від Ray Ban, Despada, Carerra, Hermossa, Marius Morel та Silhouette.

Ми пропонуємо послуги діагностики зору, з нами працюють кращі офтальмологи Тернополя. Ви можете отримати консультацію по підбору окулярів для зору, всі наші товари мають гарантію, а також у нас є послуга ремонту окулярів. Ми пропонуємо повний спектр послуг по підбору та офтальмологічному обслуговуванню.

Купити сонцезахисні окуляри можна будь-де! Та купити самооцінку неможливо, як і впевненість та відчуття гармонії з собою. Саме це ви отримуєте завітавши до У Дужках - вільність у виборі, любов до себе, прийняття себе як неповторну індивідуальність. 

Необхідність носіння окулярів ми перетворюємо в атрибут стилю конкретної особистості, яка не потребує доказів, що вона прекрасна, бо вона У Дужках!

Будь персоною У Дужках - будь вільним!

keyboard_arrow_up