Як комп'ютерні окуляри знижують негативний вплив екрану монітору?

Сьогодні, напевно, немає людини яка б не користувались персональним комп’ютером, ноутбуком чи планшетом. В школі на уроках, університеті у лекційних залах, на роботі в офісі, навіть на виробничих підприємствах - всюди є комп’ютер. Понад 80% дорослих проводять за комп’ютером більше двох годин в день. Яким би не був ваш екран (останньої моделі чи давнішого взірця), тривала робота за комп’ютером призводить до виснаження очей та негативного впливу синього світла на них. Підступність негативного впливу світла від комп’ютера у тому, що ви не помічаєте його, а отже не відразу приймаєте міри аби захистити свій орган зору. Типовими симптомами від надмірного цифрового впливу на очі є: головна біль, сухість очей, мутність в очах та запаморочення. Цифрове навантаження може навіть спричинити біль у шиї та плечах.

Універсальним засобом для захисту від негативного впливу синього світла, офтальмологи вважають окуляри для роботи за комп’ютером. А чи справді зменшують комп’ютерні окуляри цифрове навантаження на очі? Однозначно так! 

То як працюють окуляри для роботи за комп’ютером?

Найперше, всі комп’ютерні окуляри є багатошаровими, тобто нанесено декілька покриттів захисту. Так, комп’ютерні окуляри мають покриття, котре відфільтровує або нейтралізує синє світло. Таким чином, людині комфортніше працювати за комп’ютером і очі не так сильно втомлюються.

купити комп'ютерні окуляри

Фахівці оптики УДужках рекомендують дотримуватися елементарних правил збереження вашого зору окрім комп’ютерних окулярів, а саме: 

  • На моніторі не повинно бути пилу;
  • Кожні 15 хвилин робити перерву від роботи за комп’ютером;
  • Аби зменшити сухість очей старайтесь частіше моргати;
  • Відстань вашого обличчя від монітору має бути не менше ніж 60 - 70 сантиметрів;
  • Дайте вашим очам відпочити- робіть релаксаційні вправи.

 

Комп’ютерні окуляри від У Дужках

Але як вибрати хороші та якісні окуляри для комп’ютера? Для зручності та комфорту ваші окуляри для захисту від комп’ютера повинні мати антиблікове покриття (AR) - на це слід звернути увагу у першу чергу. Обов’язково має бути фільтр синього світла - це ще один бонус комп’ютерних окулярів. Оптика брендів У Дужках, пропонує широкий асортимент комп’ютерних окулярів, оправи до яких ви можете змінити, за бажанням. Наші антибликові окуляри для комп’ютера користуються неабияким попитом та мають гарантію.

Комп’ютерні окуляри УДужках - це завжди сертифікована продукція! 

окуляри для комп'ютера

Які окуляри для комп’ютера купляти

Найперше ви повинні зрозуміти, що звичайні окуляри для читання не підійдуть, окуляри повинні бути сугубо для роботи за комп’ютером. Окрім антибликового покриття та здатності фільтрувати синє світло, окуляри повинні бути підібрані за розміром та формою вашого обличчя. Адже естетичний аспект комп’ютерних окулярів немало важливий для кожної людини. Здебільшого комп’ютерні окуляри не мають гендерних відмінностей, тому моделі підходять однаково, як чоловікам так жінкам: вибір оправи залежить лише від ваших особистих вподобань та овалу обличчя.

Консультанти оптики У Дужках з радістю допоможуть вам обрати надійного помічника у роботі за комп’ютером, так аби він захищав і личив вам до лиця.

З оптикою брендів УДужках ваші очі завжди захищені, а посмішка впевнена та яскрава.

keyboard_arrow_up