Як сонце впливає на наші очі? І чому сонцезахисні окуляри - необхідність, а не примха

Окуляри від сонця — важлива частина іміджу, проте є в них також і практична функція — захист очей від шкідливого впливу ультрафіолету. Вони блокують ультрафіолетові промені та забезпечують комфорт і безпеку у яскравий день.

окуляри сонцезахисні

Чому вам варто купити окуляри від сонця?

Окуляри сонцезахисні допомагають знизити ризик розвитку офтальмологічних захворювань, зменшують втому та дискомфорт в очах, який може викликати відбите світло. Тож це не тільки модний аксесуар, а й важливий атрибут для збереження здоров’я очей та захисту їх від потенційної шкоди.

Окуляри захисні від сонця необхідні і влітку, і взимку. Важливо, аби це була високоякісна, правильно підібрана за ступенем затемненості модель із захистом від ультрафіолетового випромінювання. Тому обов’язково варто звертати увагу на маркування окулярів. Воно включає назву бренду та номер моделі або кодове позначення кольору оправи. Це може слугувати перевіркою на оригінальність. Клас світлопроникності окулярів визначає, скільки світла пропускають лінзи, і поділяється на кілька категорій: від косметичних лінз, що пропускають (90–100% світла) до найтемніших фільтрів для екстремальних умов (не більше 8%).

Маркування UV400 свідчить про надійний захист від ультрафіолету. Це означає, що лінзи блокують усі типи УФ-випромінювання з довжиною хвилі до 400 нанометрів, забезпечуючи захист від UVA та UVB променів. Наявність поляризації позначається як Polarized або літера P. Купити окуляри від сонця з поляризацією варто водіям, адже вони зменшують відблиски від різних поверхонь. Обирайте потрібний варіант в UDuzhkah.

 

Цікаво також: Які оправи будуть актуальні в 2024?

 

Як вибрати сонцезахисні окуляри? Основні поради

купити окуляри сонцезахисні

Вибираючи якісні сонцезахисні окуляри слід враховувати форму обличчя:

() Кругле — підійдуть квадратні або прямокутні оправи, які роблять обличчя візуально довшим.
() Овальне — підходять майже всі форми окулярів.
() Квадратне — окуляри з круглими або овальними оправами.
() Серцеподібне — cat eyes можуть бути відмінним вибором.
() Трикутне — окуляри з тонкими оправами.

 

Придбати сонцезахисні окуляри

 

Крім того, купуйте моделі, що відповідають вашому стилю. Наприклад, для класичного стилю підійдуть традиційні оправи, такі як чорні або коричневі. Шанувальникам спортивного стилю краще купити сонцезахисні окуляри з унікальним дизайном, що мають футуристичний вигляд. Тож тепер ви знаєте, як правильно підібрати сонцезахисні окуляри. А вигідно купити окуляри сонцезахисні можна в оптиці (У Дужках) Тернопіль. В каталозі представлені легкі та зручні моделі, що виконані з міцних матеріалів. Оптика (У Дужках) — якісні окуляри для людей, які цінують комфорт та надійний захист.

keyboard_arrow_up