Які оправи будуть актуальні в 2024?

Окуляри – це важливий аксесуар, який підкреслює стиль людини та виражає її особистість. Вибір оправи – не проста задача, адже вона повинна гармонійно поєднуватися з формою обличчя, кольором шкіри та волосся, а також відповідати сучасним модним тенденціям. Які оправи будуть актуальні у 2024 році та як їх правильно підбирати? У цій статті ми розглянемо найголовніші тренди, які визначать вибір ідеальної брендової оправи для окулярів.

стильні оправи для окулярів

 

Цікаво такожЯк часто дітям проходити перевірку зору?

 

Стильні оправи для окулярів – ідеальна пара у 2024 році

Модні оправи для окулярів брендові у 2024 безперечно будуть тими, що представлені у персиковому кольорі. Адже цього року інститут кольору Pantone назвав саме цей відтінок. Ці моделі додали у свої колекції такі відомі бренди:Guess, Furla, Gucci, Marc Jacobs, Polaroid та ін. В цьому році будуть актуальні оправи:

() Металеві. Вони виглядають елегантно та легко, підходять до будь-якого образу. Крім того, моделі добре поєднуються з різними кольорами лінз.
() З великим круглим склом. Вони надають обличчю ніжного вигляду, а також додають об’єму та виразності. Такі оправи підходять для людей із овальним, прямокутним або серцеподібним обличчям.
() Геометричних формам. Ці оправи виглядають сучасно та стильно, підкреслюючи індивідуальність власника. Вони підходять для людей з круглою, трикутною або квадратною формою обличчя.
() «Котяче око». Як і в попередні сезони не втрачають своєї актуальності жіночні та елегантні оправи у формі cat-eye. Це ідеальне рішення, якщо вам хочеться додати до вашого аутфіту цікаву «родзинку». Вони ефектно виглядають у жіночних образах із сукнями, та з кежуал луками.

Однак, вибір оправи – справа смаку та комфорту, тому ви можете експериментувати з різними варіантами, щоб знайти той, який пасує саме вам. А придбати все необхідне можна в U Duzhkah!

 

Переглянути оправи

 

брендові оправи для окулярівоправи для окулярів брендові

 

Яку можна купити брендову оправу для окулярів в U Duzhkah?

Мультибрендова оптика Тернополя (У Дужках) пропонує покупцям окуляри класичного дизайну, а також різноманітні модні й трендові варіанти. Тут є моделі на будь-який смак та гаманець. І авжеж, окуляри у модній палітрі. Адже наші клієнти – люди, котрі знають що хочуть!

В каталозі представлені: окуляри Gucci, La Stella, Polaroid, William Morris, Roy Robson, Jaguar, Ferucci та ін. Можете вибрати окуляри з поляризацією Polaroid або ж культову оправу Ray-Ban. Крім того, доступні безоправні окуляри від бренду SILHOUETTE . Надлегка та сучасна SILHOUETTE оправа ідеально доповнить ваш образ. Для отримання консультації звертайтеся за номером +380674093772.

Купити оправу для окулярів в Тернополі можна оформивши самовивіз за адресою вулиця Руська, 11 або зі швидкою доставкою «Новою Поштою» та «УкрПоштою». Будьте завжди в тренді разом із окулярами «У Дужках»!

keyboard_arrow_up