Як часто дітям проходити перевірку зору?

Маленькі дітки не здатні самостійно виявити та повідомити про порушення зору. Здебільшого батьки помічають проблему лише тоді, коли гострота зору у їх малюка знижується на понад 60%. Тож у цій статті ми розкажемо вам про важливість регулярної діагностики зору у дітей, про те, які симптоми можуть свідчити про проблеми.

перевірка зору тернопіль

 

Можливо, вас зацікавитьПеревірка зору від (У ДУЖКАХ) - сучасні технології та турбота

 

Коли потрібна перевірка зору у дітей?

Отож, для дітей існує кілька основних рекомендацій:

() Огляд дитячого офтальмолога незабаром після народження – протягом перших десяти днів життя.
() До одного року повинна відбуватися щомісячна перевірка під наглядом сімейного лікаря.
() Планова перевірка зору для дітей в 1 рік та у 3. Під час огляду у рік лікар розширює зіниці за допомогою крапель та вимірює силу рефракції очей. У три роки лікар-офтальмолог перевіряє зір малюка за допомогою таблиць з картинками, закриваючи малюкові то одне, то друге око по черзі.
() Профілактична перевірка у 6–7 років перед школою, щоб зрозуміти готовність зорового аналізатора до навантажень на близькій відстані. У цьому віці офтальмолог використовує таблиці з буквами та кільцями.
() Дітей шкільного віку необхідно перевіряти кожного року. Починаючи з цього віку, перевірка включає: діагностику далекозорості або короткозорості, а також інших серйозних порушень зорової системи. Це дасть можливість виявити зміни на ранніх стадіях.
перевірка зору у дітей

Консультація офтальмолога в Тернополі необхідна, якщо відбуваються певні зміни: косоокість, часте потирання очей, відсутність зорового контакту, запаморочення, проблеми з адаптацією до темряви або яскравого світла, надмірне моргання, а у дітей шкільного віку – потреба тримати книжку і зошит надто близько під час читання чи письма. Якщо ви побачили один або кілька з цих симптомів у вашої дитини, то вам слід звернутися до лікаря-офтальмолога, щоб перевірити зір.

Записатися на перевірку

Окуліст Тернопіль в (У Дужках) – краще рішення для ваших малюків

В офтальмології в Тернополі УДужках перевірку зору проводять висококваліфіковані та привітні спеціалісти, які легко знайдуть індивідуальний підхід до вашої дитини. У разі виявлення порушень вони підберуть ефективне лікування чи необхідні засоби корекції. За допомогою сучасного обладнання та на основі багаторічного досвіду після перевірки зору в Тернополі, наші лікарі поставлять правильний діагноз. Процедура займає від 30 до 40 хвилин.

Перевіряйте зір дітям своєчасно! Записуйтесь на прийом в оптику U duzhkah. Зробити це можна в онлайн-режимі або ж за номером +38 (067) 409 3772. Оптика в Тернополі перевірка зору знаходиться за адресою вул. Руська 11. Своєчасна турбота про здоров’я дитини – запорука її щасливого майбутнього.

keyboard_arrow_up