Перевірка зору від (У ДУЖКАХ) - сучасні технології та турбота

Регулярна перевірка зору – важлива процедура, яка допомагає вчасно виявити різноманітні захворювання очей та запобігти їх ускладненню. Завдяки цьому обстеженню можна підібрати оптимальну корекцію для зору, яка покращить якість життя та продуктивність.

Ми можемо втрачати зір і навіть не замислюватися про це. Зір може змінюватися з часом під впливом різних факторів: віку, хвороб, травм, стресу, генетики, екологічної ситуації тощо. Деякі симптоми погіршення зору можуть бути непомітними або неспецифічними, наприклад, головний біль, запаморочення, подвоєння об’єктів, слабка адаптація до світла чи темряви тощо. Тому не слід чекати на появу дискомфорту, а необхідно регулярно відвідувати лікаря-офтальмолога, щоб перевірити зір та отримати корисні поради. Спеціалісти рекомендують робити таке обстеження один раз на шість місяців.

діагностика зору тернопіл

Комп'ютерна діагностика зору в оптиці (У ДУЖКАХ) – швидко та зручно

Якщо шукаєте, де можна зробити комп’ютерну діагностику зору в Тернополі, то ласкаво просимо в оптику (У Дужках). Під час обстеження ви пройдете понад 10 різноманітних тестів та рефрактометрію, які допоможуть оцінити ваш зір. Тривалість первинного огляду – 30–40 хвилин. Окуліст в Тернополі вирішить, чи потрібне вам додаткове обстеження. Потім ви отримаєте рецепт, за яким зможете підібрати собі окуляри або контактні лінзи. Перевірка зору в оптиці в Тернополі на Руській 11 проводиться за європейськими нормами та методиками.

Комп'ютерне діагностичне обладнання від перевірених виробників – особлива гордість нашої оптики. Завдяки сучасним технологіям точність проведених досліджень – на максимально високому рівні. Новітня техніка, використання передових методів діагностики, а також багаторічний досвід спеціалістів – запорука успішної та повної перевірки зору в нашій офтальмології в Тернополі.

Записатись на перевірку зору можна за номером +380674093772 або заповнивши форму зворотнього зв’язку на сайті uduzhkah.com.ua. Варто зазначити, що для військових у нас діє спеціальна пропозиція: безкоштовна перевірка зору та консультація в офтальмолога за умови пред'явлення одного з підтверджувальних документів.

Записатися на перевірку

Як правильно підготуватись до обстеження зору?

Підготуватися до перевірки зору – це важливий крок для отримання точного результату та вибору оптимальної корекції. Існує кілька рекомендацій, яких вам варто дотримуватися:

комп'ютерна діагностика зору
() Не потрібно наносити макіяж на очі, особливо туш, тіні та олівець. Це може вплинути на якість обстеження.
() Напередодні перевірки зору в Тернополі не слід вживати алкоголь, каву, енергетичні напої та інші стимулятори. Вони можуть змінити тонус судин очей та викликати неправильну реакцію зіниць.
() Необхідно взяти із собою сонячні окуляри та планувати свій день так, щоб після перевірки не напружувати очі, намагатись не використовувати гаджети, не читати, не писати, не водити автомобіль. Адже офтальмолог в Тернополі може використовувати краплі для розширення зіниць, аби краще оглянути внутрішню поверхню ока. Це може призвести до тимчасового погіршення зору, світлобоязні та розфокусування об’єктів.
() Якщо ви носите контактні лінзи, то перед обстеженням потрібно їх зняти.

Оптика (U duzhkah) – місце, де все створено з турботою про ваші очі та зір! Ми чекаємо на вас! Приходьте!

keyboard_arrow_up